Uw betrouwbare garagebedrijf in IJmuiden

Bij Garagebedrijf Intensive Car Care kunt u al meer dan 25 jaar terecht voor apk, onderhoud en reparatie van uw auto. Door onze jarenlange expertise weet u zeker dat uw auto bij ons in goede handen is. Kom eens langs! 

Vraag direct een offerte aan
Twee auto's in garage

Onderhoud en reparatie

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto verhoogt de levensduur en voorkomt autopech. Daarnaast bent u ook voor (kleine) reparaties, zoals een storingsdiagnose, uitlijnen of het reinigen van uw automatische versnellingsbak bij Garagebedrijf Intensive Car Care aan het juiste adres. Onze monteurs in de werkplaats staan voor u klaar.

auto-airco

Auto-airco

Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in uw auto, maar ook een airco heeft, net als elk ander onderdeel, regelmatig onderhoud nodig. Garagebedrijf Intensive Car Care is gespecialiseerd in het onderhoud van uw airco, welk merk auto u ook heeft.

Garage APK

Apk

Is uw auto toe aan een apk-keuring? Maak dan een afspraak bij Garagebedrijf Intensive Car Care voor een snelle én betaalbare keuring. Onze monteurs hebben een jarenlange ervaring, waardoor ze precies weten op welke kritische punten gelet moet worden. U ontvangt meteen een betrouwbaar advies en mochten er reparaties nodig zijn, dan wordt dit vooraf met u besproken.

Oranje Amerikaanse auto

Specialist Amerikaanse auto’s

Wilt u misschien een Amerikaans automerk importeren dat in Nederland niet verkrijgbaar is? Wij nemen u het hele importproces uit handen. Van douane tot BPM, wij regelen alles. Wilt u onderdelen bestellen of uw auto ombouwen naar een grijs kenteken? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.