Tuning, apk, onderhoud en meer

Je draait de sleutel om in het contact en de motor start meteen. Dat geeft zo’n voldaan gevoel, we gunnen het iedereen! Loopt de motor niet zo lekker, of zou je de prestaties van je auto willen verbeteren? Kom dan naar Garage Intensive Car Care in IJmuiden. Wij bieden eerste hulp aan alle auto’s.

Mechanische tuning

Autoservice in IJmuiden; Mechanische tuning in IJmuiden; Aircoservice in IJmuiden; Autoservice Intensive Car Care; Motorrevisies IJmuiden; Apk IJmuiden;

Wil je alles uit je auto halen? Zeker weten dat jouw bolide topprestaties levert? Laat je motor tunen door Garage Intensive Car Care. We hebben onze kennis en ervaring uit de racewereld, maar zetten die knowhow graag in om te zorgen dat jij nog meer pk’s uit de motor haalt. Het elektronisch aanpassen, ofwel chiptunen, doen we niet. We passen liever de motor mechanisch aan, omdat we daarmee veel betere resultaten behalen. Meer weten?

Autoservice in IJmuiden; Mechanische tuning in IJmuiden; Aircoservice in IJmuiden; Autoservice Intensive Car Care; Motorrevisies IJmuiden; Apk IJmuiden;

All American Cars

Ken je die uitspraak ‘Everything’s bigger in Texas’? Nou, dat geldt niet alleen voor die staat, maar eigenlijk voor heel Amerika. Niet zo gek dus dat veel mensen verzot zijn op de stoere Amerikaanse bolides. Het zijn echte statement cars waarmee je gegarandeerd indruk maakt. Ben je op zoek naar zo’n auto? Geef je wensen aan ons door. We zoeken het juiste merk en model, importeren de auto en zorgen ervoor dat jij hier in Nederland de weg op kunt.

Onderhoud, revisie en apk

Goed, niet iedereen heeft zo’n bijzondere Amerikaanse auto. Geeft niets, want onze monteurs duiken met hetzelfde plezier onder de motorkap van iedere andere auto. We voeren alle voorkomende reparaties en revisies uit aan alle merken. Daarnaast zijn wij een erkend autoservicebedrijf voor apk-keuringen. Wil je langskomen met je auto en niet hoeven wachten?