Uw auto in reparatie en/of onderhoud in IJmuiden

Voor reparatie & onderhoud, zoals grote en kleine beurten van uw auto, kunt u al meer dan 25 jaar terecht bij Garagebedrijf Intensive Car Care; de expert uit IJmuiden op het gebied van alles wat met auto's te maken heeft.

Neem direct contact met ons op

Reparatie & onderhoud

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto verhoogt de levensduur en voorkomt autopech. Ga daarom naar Garagebedrijf Intensive Car Care als het tijd is voor een grote of kleine beurt van uw auto. Een grote beurt, waarbij onder meer een uitgebreide inspectie plaatsvindt, het oliefilter en de motorolie worden vervangen en uw remmen en remblokken worden gecontroleerd, spreekt u iedere twee jaar af. Daar tussenin is het tijd voor een kleine beurt, waarbij een aantal controles uit de grote beurt, zoals remschijven en remblokken, herhaald worden. 


Uiteraard bent u ook voor (kleine) reparaties, zoals een storingsdiagnose, het uitlijnen of het reinigen van uw automatische versnellingsbak bij Garagebedrijf Intensive Car Care aan het juiste adres. Onze monteurs in de werkplaats hebben jarenlange ervaring en staan altijd klaar om u snel en vakkundig te helpen.

Garagebedrijf Intensive Car Care
Industriestraat 27 A 
1976 CT IJmuiden 

KvK-nummer: 000015121534

Privacyverklaring

Diensten

  • Apk
  • Onderhoud
  • Auto-airco
  • Reparatie