Heeft uw auto-airco onderhoud nodig? Ga naar hét garagebedrijf in IJmuiden

Bij Garagebedrijf Intensive Car Care zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van airco's in alle merken auto's. 

Meer weten? Bel ons op 0255 - 537 291

Aircoservice

Naast reparaties aan je auto doen we nog veel meer. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in airco’s. Hoewel veel mensen nog denken dat de airco alleen in de zomer nodig is, weten wij beter. In de winter is de airco bijvoorbeeld ideaal om beslagen ruiten te verhelpen. Het aircosysteem zorgt ook het hele jaar door voor een aangenaam klimaat in de auto. Maak daarom tijdig een afspraak voor een airco-onderhoudsbeurt, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.


Bij een aircoservice meten we bijvoorbeeld de prestaties van het aircosysteem en checken we de gehele staat. Waar nodig halen we het systeem leeg en vullen we de installatie opnieuw volgens fabrieksspecificaties. We raden aan om eens per vier jaar de airco te laten vullen. Het reinigen van je airco mag eenmaal per jaar worden gedaan, zodat (nieuwe) bacteriën geen kans krijgen. Meer weten over onze aircoservice onderhoudsbeurt?

Maak direct een afspraak

Auto airconditioning

Als een airco goed werkt dan zorgt deze voor een aangename temperatuur in uw auto. Maar om de lucht in de auto fris te houden, heeft een airco, net als elk ander onderdeel in een auto, regelmatig onderhoud nodig. Met regulier onderhoud van uw airco voorkomt u kostbare schade aan het systeem. Garagebedrijf Intensive Car Care is gespecialiseerd in het onderhoud van uw airco, welk merk auto u ook hebt.


Tijdens het airco-onderhoud worden onder meer de compressor, filters en leidingen gecontroleerd en wordt het koudemiddel, dat zorgt voor de koeling, bijgevuld. Hierdoor koelt de airco weer optimaal. Ook worden de filters gereinigd, waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen zich te vermenigvuldigen en alles weer fris ruikt.

Maak direct een afspraak

Garagebedrijf Intensive Car Care
Industriestraat 27 A 
1976 CT IJmuiden 

KvK-nummer: 000015121534

Privacyverklaring

Diensten

  • Apk
  • Onderhoud
  • Auto-airco
  • Reparatie