Een Amerikaanse auto importeren in IJmuiden

Bent u ook een fan van Amerikaanse auto's en wilt u er eentje importeren? Bij Garagebedrijf Intensive Car Care helpen we u met het hele importproces en ook voor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Schakel ons in!

Specialist in Amerikaanse auto’s

Wilt u misschien een Amerikaanse auto van een bepaald merk importeren dat in Nederland niet verkrijgbaar is? Dan bent u bij Garagebedrijf Intensive Car Care in IJmuiden precies aan het juiste adres. Wij importeren al jaren prachtige Amerikaanse auto's die bij iedere liefhebber het hart sneller doet kloppen. 

Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij de import van deze auto's en dat het soms een lastige weg kan zijn. Daarom nemen wij u het hele importproces graag uit handen. Van de komst naar Nederland tot douane en van tenaamstelling tot BPM, bij Garagebedrijf Intensive Car Care regelen we het allemaal. En wilt u speciale onderdelen bestellen of uw auto ombouwen naar een grijs kenteken? Ook dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Aarzel dan ook niet en schakel Garagebedrijf Intensive Car Care in om uw 'American dream' te verwezenlijken.

Garagebedrijf Intensive Car Care
Industriestraat 27 A 
1976 CT IJmuiden 

KvK-nummer: 000015121534

Privacyverklaring

Diensten

  • Apk
  • Onderhoud
  • Auto-airco
  • Reparatie